Om oss

VILKA ÄR VI?

   Naturens Parti är ett svenskt politiskt parti som grundades i Göteborgs kommun år 2016.


Vi är ett grönt mittenparti med hjärtat till vänster.   Vi är ett politiskt parti som driver de frågorna som gör nytta för vanliga människor, saker som; minskad arbetstid och minskad icke livsviktig produktion, för att rädda våran planet och våra sista naturresurser, och därmed minska den enorma stressen, och skapa mer sammanhållning och ett mer kärleksfullt samhälle.


   Dagens politiker har förlorat kontakten med det svenska folket, och tar beslut långt från svenska folket, innanför riksdagens stängda dörrar, och i inofficiella möten; som Bilderberggruppen och Concil of foreign relations.

   Politikerna tillåter inte att svenska folket folkomröstar i de politiska frågorna som berör oss mest, som tex: Vinster i välfärden, marknadshyror, eller svensk vapenexport som hela svenska folket är emot!


   Politikerna håller oss människor så upptagna med att arbeta, så att vi har inte tid över för mycket annat, som att ta hand om våra barn, och umgås med dem i de flesta av dagens timmar (vilket är naturligt) och ge dem vår fulla uppmärksamhet, vara med på varenda träning och matcher, och ge våra barn kärlek och en god uppfostran. Därför kan vi inte sätta oss in i olika politiska frågor, och politikerna kan ta beslut i riksdagen som påverkar oss och våra barn negativt.


   Därför driver vi i Naturens Parti frågor som direktdemokrati och avgiftsfritt ekologiskt boende, samt en politik som skyddar naturens rättigheter framför företagens.


   Vi har konkreta lösningar på alla dagens problem, som tex hanteringen av företagens miljöfarliga utsläpp. Lösningen är att leva helt ekologiskt hållbart på en hektar mark, helt utan fasta avgifter som fastighetsskatt, vatten/avloppsavgifter, och energiskatt, med egenodlade grönsaker och att slakta våra egna matdjur, läs mer här. Samt starta upp en ny statlig storskalig ekologisk industri, där vi producerar produkter från den ekologiska hampan, (över 50 000 produkter går att tillverka från hampan), läs mer här.


   Då behöver vi inte de flesta av företagens produkter mer, och inga fler miljöfarliga utsläpp sker från företagen.


   Denna omställningen krävs för att kunna rädda våran planet från de stora företagens hänsynslösa jakt på våra sista naturresurser och våran mänskliga arbetskraft, dvs vi förlorar våran egen livstid till förmån för staten, banker och stora företag som tjänar pengar på oss människor som är fast i den destruktiva betalningscirkeln, (löneslaveriet, dvs att staten, bankirer och stora företag tar betalt för att människor ska kunna överleva, även om vi är sk "självförsörjande", och är därför fast i denna destruktiva betalnings cirkeln).

STYRELSEN:

ORDFÖRANDE


RICHARD DEY


Studerar till tekniker.


Tidigare medlem i Vänsterpartiet.

Från Göteborg.


STYRELSELEDAMOT


KATARINA WALLENTIN


Filosofie kandidat på Göteborgs universitet.


Från Göteborg.

STYRELSELEDAMOT


MACIEJ KRASNIAK


Yrkessnickare.


Från Göteborg.

FÖRTROENDEANSVARIGA, STRÖMSTADS KOMMUN:MATTIAS ERIKSSON   


SOFIA WILKE   


ANDREAS ERIKSSON


De driver ett eget initiativ i Strömstad som heter NaturSams.


Från Strömstads Kommun.

   Vi i Naturens Parti arbetar ideellt, så stötta gärna våran sak:Kontoinnehavare: Naturens Parti


Kontonummer: 5037 34 23446


Bank: SEB   Naturens parti är en ideell förening med org.nr: 802499-7044.

   Kontakta oss gärna om du har några frågor i formuläret nedan:

 
 
 
 

KONTAKTA OSS

Naturens Parti är en ideell förening med org.nr: 802499-7044. Kontakt:


www.info@naturensparti.se