Om oss

   Naturens Parti är ett svenskt politiskt parti som grundades år 2016.


Vi är ett grönt mittenparti med hjärtat till vänster.RICHARD

ORDFÖRANDE

Intressen:

1. Yoga/Meditation.

2. Energi/Materia.

3. Historia.

KATARINA

 STYRELSELEDAMOT

Filosofie kandidat på Göteborgs universitet.


Från Göteborg.

MACIEJ

STYRELSELEDAMOT

Intressen:

1. Filosofi.

2. Hälsa.

3. Träning.

Johan

Intressen:

1. Självförsörjning.

2. Vildmark och fiske.

3. Sågverk och träarbete.


Från Örnsköldsvik.

TIM

Intressen:

1. Arbeta mot orättvisorna i världen.

2. Arbeta mot psykisk ohälsa.

3. Matlagning.


Från Göteborg.

VILKA ÄR VI?


   Vi är ett politiskt parti som driver de frågorna som gör nytta för vanliga människor varje dag, saker som; minskad arbetstid och minskad produktion, allt för att rädda våran planets sista naturresurser, och för att skapa mer sammanhållning och kärlek i samhället.


   Dagens politiker har förlorat kontakten med det svenska folket, och tar beslut långt över våra huvuden innanför riksdagens väggar, i privata möten som Bilderberggruppen, utan att låta svenska folket folkomrösta i politiska frågor som; vinster i välfärden, marknadshyror, eller svensk vapenexport som ju hela svenska folket är emot.


   Människor är så upptagna med att arbeta så att vi har inte tid att ta hand om våra barn och ge dem vår fulla uppmärksamhet, tillräckligt med kärlek och en god uppfostran, än mindre att sätta oss in i olika politiska frågor. Därför kan politikerna ta beslut i riksdagen och andra privata möten som påverkar oss och våra barn negativt.


   Därför driver vi i Naturens Parti frågor som direktdemokrati och avgiftsfritt ekologiskt boende, samt en politik som skyddar naturens rättigheter framför företagens.


   Vi har konkreta lösningar på alla dagens problem, som tex hantering av företagens giftiga utsläpp. Lösningen är att leva helt ekologiskt hållbart på en hektar stor markbit, helt utan fasta avgifter som fastighetsskatt, vatten/avloppsavgifter, och energiskatt, med egenodlade grönsaker och att slakta våra egna matdjur. Då behöver vi inte företagens produkter mer, dvs inga fler giftiga utsläpp från företagen.


   Denna omställningen krävs för att kunna rädda våran planet från de stora företagens hänsynslösa rovjakt på våra sista naturresurser och våran mänskliga arbetskraft, dvs vi förlorar våran egen livstid till förmån för staten, banker och stora företag som tjänar pengar på oss människor som är fast i den destruktiva betalningscirkeln, (löneslaveriet, dvs att man tjänar ungefär lika mycket som det kostar att överleva, och är därför fast i en ond arbetscirkel fram tills pensionen).

   Kärleksfulla hälsningar partiledningen.

 Skriv gärna ut och dela ut bland vänner eller affischera på offentliga platser, där många människor kan se vårat budskap!

   Alla i Naturens Parti arbetar helt ideellt, så lämna gärna ett bidrag så att vi kan fortsätta att arbeta för naturens rättigheter på politisk nivå.Kontoinnehavare: Naturens Parti


Kontonummer: 5037 34 23446


Bank: SEB

   Kontakta oss gärna om du har några frågor i formuläret nedan: