Om oss

Vi kämpar för ett rättvist samhälle fritt från rasism, korruption & miljöförstöring.


Vi ser inga minoriteter, alla har samma rättigheter oavsett härkomst, kön, fysiska tillstånd eller religion.


Vårat mål är att göra Sverige till världens bästa land!

Läs mer om hur vi ska lyckas med detta.

  NATURENS PARTI grundades i Sverige år 2016.

STYRELSEN

ORDFÖRANDE

RICHARD

41 år, kakelsättare.


Intressen: Meditation, energi, historia.


Religion: Buddhist.

STYRELSELEDAMOT

MACIEJ

43 år, yrkessnickare.


Intressen: Filosofi, personlig vård, kampsport.


Religion: Kristen. 

STYRELSELEDAMOT

HALIT

42 år, behandlingsassistent. 


Intressen: Läsa, familj och relationer.


Religion: Muslim.

Intervju med SVT:

Hej!


Kristina Petersen heter jag och jobbar på SVTs lokala nyheter i Västsverige. Jag sitter och kikar på vilka nya partier som anmält att de ställer upp till lokalval i våra kommuner. Är nyfiken på Naturens parti och varför ni väljer att gå till val i Göteborg. Hör gärna av er.


mvh


 

Kristina Petersen

_____________

reporter/programledare

SVT Nyheter Väst

031 83 71 88

0708 83 71 59
   Hej Kristina!


   Vi är ett politiskt parti som driver dom frågorna som vanliga människor behöver varje dag, saker som förminskad skoltid, förminskad arbetstid, förminskad produktion, allt för att skapa mer kärlek och gemenskap i samhället, familjer emellan och för att rädda våran naturs sista resurser.


   Dagens politiker har förlorat kontakten med det svenska folket och tar beslut långt över våra huvuden innanför riksdagens väggar, i privata möten som Bilderberggruppen, utan att fråga det svenska folket i alla frågor.

Människor är så upptagna med att arbeta så att vi har inte tid att ta hand om våra barn och ge dom vår fulla uppmärksamhet, kärlek och en god uppfostran än mindre att sätta oss in i olika politiska frågor. Därför kan politikerna ta beslut i riksdagen och andra privata möten som påverkar oss och våra barn negativt.


   Därför driver vi i Naturens Parti frågor som direktdemokrati och basinkomst samt en politik som skyddar naturens rättigheter framför företagens. Vi har konkreta lösningar på alla dagens problem som företagens giftiga utsläpp. Lösningen är att leva helt ekologiskt hållbart på en hektar stor markbit helt utan avgifter (fastighetsskatt, vatten, el) med egenodlade grönsaker och att slakta våra egna matdjur. Denna omställningen krävs för att kunna rädda våran planet från företagens hänsynslösa rovjakt på våra sista naturresurser och mänsklig arbetskraft (våran egen livstid).

   Kärleksfulla hälsningar partiledningen

 Skriv gärna ut och affischera på offentliga platser, där många kan se vårat budskap!

   Vi i Naturens Parti arbetar alltid ideellt, så lämna gärna ett bidrag så att vi kan fortsätta att arbeta för naturens rättigheter på politisk nivå.Kontoinnehavare: Naturens Parti


Kontonummer: 5037 34 23446


Bank: SEB

   Kontakta oss gärna om du har några frågor i formuläret nedan: