Fria Patent

   Övriga källor: http://www.frequencyrising.com/zero-point-energy-tesla.htm

   Detta vill vi:   - Gör Sverige till en patentfri zon för medicin, energiteknik, och andra livsnödvändiga produkter.   - Internet-bibliotek med fri film-, musik- och bok-nedladdning, direkt hemma från datorn. Där alla människor i hela världen och allmänheten i Sverige kan visa och ge ut sina egengjorda videofilmer och musik, poesi, böcker, etc.   - Skattefinansierat internet med fiberkabel till de flesta svenska hushåll (inom rimliga gränser). 

   Pga hälsoriskerna med trådlös teknik så vill vi ge alla svenskar möjligheten att använda internet utan att behöva utsätta sig själva och sina barn för skadlig strålning från Wifi och 5 G.   - Utveckla den fria energin och effektivisera redan befintliga magnetgeneratorer (Tewari, Perendev, Howard Johnsons) för mindre hushåll som kan ge ström åt en normalstor familj på 4 personer.

   Dessa ska utvecklas på svenska högskolor och universitet för att sedan sälja dessa till ett rimligt pris till det svenska folket.


   Patent och kreativitet:


   Att ta patent på livsviktiga läkemedel är ett brott mot hela mänskligheten därför ska inga läkemedelspatent ges till företag, stater eller privatpersoner, utan all medicin ska utvecklas på våra skolor och universitet och massproduceras i nära anslutning till dessa.


   Att patentera något som fri energi som skulle kunna utvecklas och åtnjutas utav alla människor på jorden är ett brott mot hela mänskligheten och mot våran planet, som får utstå koldioxidutsläpp, och andra gifter, när vi kan bygga helt energisjälvständiga elgeneratorer av magnetmotorer, eller att med hjälp utav elektriciteten, omvandla vatten till energi genom vätgas.   Från sidan Frienergi.se:


   "Supereffektiv elektrolys.  Vatten kan delas till väte och syre med hjälp av elektricitet.  Konventionella kemiböcker hävdar att denna process kräver mer energi än vad som går att få tillbaks när gaserna återförenas. Detta är endast sant i sämsta fall. 


   När vatten träffas av sin egen molekylära resonansfrekvens, användande ett system utvecklat av Stan Meyers (USA) och igen nyligen av Xogen Power In., så kollapsar det till väte- och syrgas vid väldigt liten elektrisk tillförsel.  Dessutom kan man dramatiskt förändra processens effektivitet med hjälp av olika elektrolyter (tillsatser som får vattnet att leda elektricitet bättre).  Det är också känt att vissa geometriska former och ytstrukturer fungerar bättre än andra. 


   Konsekvensen är att obegränsade mängder av vätebränsle kan tas fram för motorer (som i din bil) för kostnaden av vatten.  Ännu mer häpnadsväckande är att en speciell metallegering var patenterad av Freedman (USA) 1957 som spontant delar upp vatten till väte och syre utan någon elektrisk tillförsel och utan att förändra metallen i sig.  Detta innebär att denna speciella metallegering kan producera väte från vatten gratis, för evigt."


   Källa: http://www.frienergi.se/intressant-fakta-16902975


Uttdrag från Wiki:

   "Nobelpriset i fysik 2010 tilldelades Andre Geim och Konstantin Novoselov "för banbrytande experiment rörande det tvådimensionella materialet grafen". 

   

   "Grafen är 200 gånger starkare än amos stål och är dessutom genomskinligt, böjligt och har en mycket god elektrisk ledningsförmåga, vilket ökar användningsmöjligheterna för materialet. Ämnet är även ogenomträngligt för både gaser och vätskor, fasta föremål kommer inte heller igenom det tunna lagret.


   Elektronmobiliteten hos grafen har blivit uppmätt till 200 000 cm²/Vs, vilket är 100 gånger snabbare än elektronhastigheten för kisel, och 30 gånger den för galliumarsenid.


   En liten mängd grafen som tillsätts polymerer kan förändra dessas egenskaper påtagligt. 0,5 promille grafen gör plasten upp till 30 °C värmetåligare, och så lite som 0,1 promille gör den drygt 30 procent styvare."


   "Materialet är böjligt och exempel på förväntade grafenbaserade produkter är ultrasnabb och formmässigt flexibel elektronik såsom trycksensorer  för tryckkänsliga skärmar, elektroniskt papper och böjbara smarttelefoner, lättare och mer energieffektiva flygplan.


   Materialet leder elektricitet mycket bra, bättre än kisel och borde kunna användas i avancerade batterier. Det gör också grafen till en väldigt bra komponent för transistorer till framtida datorer. På sikt förväntas grafen ge upphov till helt nya typer av datorer och revolutionerande medicinska tillämpningar såsom konstgjorda näthinnor."


   Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Grafen

   Solceller, vattenfiltrerinssystem, pekskärmsteknik, superkondensatorer gjort av hampa:   "Vår enhets elektrokemiska prestanda är i nivå med eller bättre än grafenbaserade enheter", förklarar Dr. Mitlin. "Den viktigaste fördelen är att våra elektroder är gjorda av bioavfall med en enkel process och därför är mycket billigare än grafen.


   " Grafen är allmänt accepterat som det mirakelmaterial som en dag kommer att leda till mer energieffektiv teknik. Några av de områden där det appliceras inkluderar att bygga solceller, vattenfiltreringssystem, pekskärmsteknik, batterier och superkondensatorer.


   Anledningen till att utvecklingen med materialet har avtagit något de senaste åren är att det är dyrt att producera. I ett försök att hitta en alternativ lösning försökte Dr Miltin och hans grupp skapa grafenliknande kol från hampbastfibrer. Dessa fibrer kommer från den inre barken och kastas vanligtvis av företag som använder anläggningen för saker som kläder, byggmaterial, möbler och andra produkter."


   Källa:https://www.electronicproducts.com/hemp-nanosheets-could-surpass-graphene-as-ultimate-supercapacitors/#

KONTAKTA OSS

Donationer ges till kontonummer:

5037 34 23446 Bank SEB.

Naturens Parti är ett svenskt politiskt parti med org.nr: 802499-7044.


Kontakt: www.info@naturensparti.se