Sjukvårdspolitik

   Professor Dolores Cahill: Vitaminerna D, C, Zink, Selen och hydroxychloroquin och ivermectin kan förhindra folk att dö i Covid-19.   ”Ingen får diskrimineras för att inte ha vaccinerat sig på grund av möjliga hälsorisker, eller för att personen helt enkelt inte vill bli vaccinerad”. (Källa: Council of Europe: Resolution 2361 (2021).

 En analys av innehållet i covid vaccinen.


Dr. Ana Mihalcea, MD, PHD, är en styrelsecertifierad internmedicinsk läkare med en doktorsexamen i patologi och över 20 års klinisk erfarenhet.

 

   Detta vill vi:
   - Folkomrösta om vinster i välfärden.

      - Tandvården behöver bli skattefinansierad för alla (dvs även för vuxna och äldre) och ska ingå i högkostnadsskyddet.
   Vi behöver införa förebyggande åtgärder mot coronaviruset, istället för pandemilagar och restriktioner:

   Vi behöver bekämpa coronaviruset genom att äta C-vitamin, Selen, Zink och D-vitamin som visat sig vara effektivt  mot coronaviruset.

   När staten stänger ner samhället och förbjuder småföretag att bedriva sina affärsverksamheter så leder detta till att enormt många familjer förlorar sina inkomster.

   Vi kommer med stor sannolikhet att få leva med coronaviruset för evigt, då inget enstaka vaccin fungerar mot coronaviruset i längden, för att viruset muterar hela tiden, precis som ett vanligt influensavirus eller ett förkylningsvirus.


   Övriga källor:

https://lakartidningen.se/opinion/debatt/2021/01/kunskapslaget-talar-for-d-vitamintillskott-vid-covid-19/


https://www.pressmachine.se/pressrelease/view/fler-an-100-forskare-och-lakare-manar-till-okad-anvandning-av-d-vitamin-mot-covid-19-30134
   - Vi vill ha flest läkare per capita i världen:

   Därför vill vi att staten anställer 10 000 nya läkare, istället för att anställa 10 000 nya poliser, samt att skapa 3000 intensivvårdsplatser totalt.

   Detta skapar rätt förutsättningar för att kunna bekämpa corona viruset på ett effektivare sätt, samt att denna åtgärden förbättrar den svenska sjukvården enormt mycket för alla typer av patienter, och detta löser också underbemanningen inom svensk sjukvård, som lett till dagens överbelastning på sjukvården.
   - Effektivisera sjukvården genom att anställa ingenjörer som ser över sjukhusrutinerna, arbetsuppgifterna och sedan planerar så att man kan ta hand om maximalt antal patienter varje dag och natt.

   Befria läkarna från allt administrativt arbete och bygg fler sjukhus, vi behöver bland annat röntgen, förlossning och akutsjukvård på alla våra större sjukhus, patienter ska inte behöva lindas om på Sahlgrenska och röntgas i Mölndal.

   Ett fullutrustat sjukhus i Frölunda och ett i Göteborgs centrum behöver byggas som ska ha service dygnet runt, även de övriga sjukhusen i Göteborg och övriga Sverige ska ha service dygnet runt.
   - Upphäv alla restriktioner och pandemilagar permanent:

   Det är våran personliga frihet att välja om vi vill arbeta och leva som vanligt, och riskera att bli smittade, eller väljer att isolera oss frivilligt, detta ska inte staten bestämma åt oss.

   Under pandemiåret 2020 hade vi en dödlighet på ca 6000 fler människor än ett vanligt år i Sverige, så det finns ingen anledning att stänga ner stora delar av samhället pga coronaviruset, istället behöver vi skapa fler intensivvårdsplatser, och anställa fler inom vården enligt exemplet längre upp.


   Från SCB: "Under 2000-talet har ungefär 92 000 personer dött varje år, med en topp år 2020 då drygt 98 000 avled. Under 2020 är det främst tre månader som uppvisar en högre dödlighet jämfört med tidigare år. Det är april, maj och december."

   Källa: https://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/doda-i-sverige/
   - Slopa PCR testen för in- och utresa, samt statens planer på vaccinationspass för resor, tillträde till kultur och sportevenemang, etc.

   Att staten nu lägger fram förslag om vaccinationsintyg för att kunna resa och röra oss fritt är en grov kränkning mot våra mänskliga fri- och rättigheter.

   Vi kommer med stor sannolikhet att få leva med coronaviruset för evigt, då inget enstaka vaccin fungerar mot coronaviruset i längden, för att viruset muterar hela tiden, precis som ett vanligt influensavirus eller ett förkylningsvirus.

   Dödsfall, narkolepsi, och andra farliga bieffekter från vaccin känner vi redan till.


Källor: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/56LJeX/sverige-star-fast-vid-strategin-trots-norska-larmet


https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/norska-professorn-vi-har-hittat-orsaken-till-astralarmen/


   Text från det politiska partiet Enhet:


   "Av de som dött i Covid-19 så hade de allra flesta högt blodtryck, följt av hjärt- och kärlsjukdomar. Om vi arbetade hårdare för en välmående befolkning så hade fler överlevt.   Vi måste räkna med de indirekta konsekvenserna av restriktionerna när besluten tas.


   Hur många fler självmord sker när fler tvingas stanna hemma?


   Hur många får diagnosen depression?


   Hur många får inte sina operationer eller träffa en doktor i tid?


   Hur mycket mer våld i hemmet sker?


   Hur många förlorar sina jobb eller sina företag?


   Arbetslösheten steg med 2% på bara 4 månader (mellan mars till juni) på grund av restriktionerna."


   "Det handlar inte om att vara för eller emot vaccinering utan om grundlagsskyddad frihet." 
   - Vaccinationer på oss och våra barn ska inte bekostas med våra skattepengar.  

   Föräldrar som vill vaccinera sig själva och sina barn får betala detta på egen hand.

   Det finns väldigt höga halter av arsenik, aluminium och andra farliga ämnen i vaccinerna som är neurotoxiskt, vilket kan göra att barn blir överkänsliga och lättare utvecklar adhd, allergier och andra besvär. Flera barn drabbades av narkolepsi från vaccinet mot svininfluensan som vi alla kommer ihåg.


   Vaccinationsskador:

   "Akut encephalit kan inträffa omedelbart eller snabbt efter vaccinering. Den kan yttra sig i feber, huvudvärk, svullen fontanell hos spädbarn, olikstora pupiller, dåsighet o apati, ev totalförlamning, kramper, konvulsioner, epileptiska anfall, andningsstillestånd o död. Det antas vara en av mekanismerna bakom sk plötslig spädbarnsdöd. Inflammation i perifera nerver och kärl kan ge bortfall av känsel eller stor ömhet i den aktuella kroppsdelen, svullnad, motoriska rubbningar och partiell förlamning.


   Kroniska och bestående följder:

   Kunskaperna är otillräckliga, och mest studerade bland de barn som redan direkt reagerade kraftigt på vaccinationen, och som aldrig hämtade sig. Ofta nämns därvid neurologiska defekter: intelligens-, beteende- eller utvecklingsstörningar, personlighetsförändringar, hyperaktivitet och koncentrationsstörningar, där inte problemen är mer utbredda med förlamning, epilepsi. Dessutom förekommer immunologiska problem – astma, allergier, återkommande infektioner etc."

   Källa:http://www.tf.nu/nyhet/riskfyllt-med-aluminium-i-vacciner/
   - Upphäv patenten på läkemedel: "Skulle alla pengar som läkemedelsbolagen tjänar, läggas på att bygga en bättre sjukvård, så skulle inte våran sjukvård vara utmärglad och i spillror". Därför ska: Professorer, lärare och elever ska utveckla medicin på våra universitet och högskolor, och skapa fria/öppna patent på alla mediciner så att inte privata företag tar patent, som inte bryr sig om människors hälsa, utan bara vill tjäna pengar på sjuka människor.


   Läkemedel ska utvecklas med hjälp av studenter/lärare på våra universitet och högskolor och sedan produceras av statligt anställda på produktionsanläggningarna runtom i landet.

   Medicinen ska sedan tilldelas gratis till de behövande, inga läkemedelsföretag ska kunna tjäna pengar på sjuka människor!


   Vi måste komma ihåg att det är vanliga människor som uppfinner all medicin och inte läkemedelsföretagen.

   Vi utbildar först ingenjörer och forskare, sedan ger vi dem färdigutbildade till läkemedelsföretagen och andra företag, som sedan tvingar oss att uppfinna mediciner som läkemedelsbolagen vill ha, sedan patenterar läkemedelsbolagen medicinerna.

   Därför har vi endast vaccin och mediciner, istället för botemedel mot alla sjukdomarna.


   Ett läkemedelsföretag kan ta i princip vilket pris det vill för vissa mediciner, ett exempel:

   Från Wiki: "Det finns inget vaccin mot hepatit C. Det nya läkemedlet Sofosbuvir kan bota människor smittade med hepatit C, HCV, utan biverkningar.

   Det är dock dyrt - en tremånadersbehandling med läkemedlet kostar 360.000 kronor - och inte alla Landsting erbjuder ännu så länge Sofosbuvir".

   Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Hepatit_C
   - Kunskap om könssjukdomar ska ges i skolan varje termin i högstadiet årskurs 7-9. Detta leder till att kondomer och andra preventivmedel används oftare och tonårsgraviditeterna minskar och könssjukdomarna minskar markant, då tonåringarna inser hur viktigt det är att använda kondom bland annat.

   De obotliga könssjukdomarna och tonårsgraviditeterna samt tonårsaborter har ökat markant, detta förstör resten av livet för den drabbade ungdomen, som kommer smitta många andra människor med den obotliga könssjukdomen som tex herpes som också smittar via oralsex.
   - Permanent sommartid behöver införas. Varje år dör tusentals människor i hjärtinfarkter, vi blir stressade och vi missar tider på grund av att vi måste ställa om klockan.

   Att ställa om klockan kostar många människor livet varje år:

   "Utslaget på de 1,6 miljarder människor i världen som ställer om sina klockor kan dödsoffren räknas i tusentals enbart räknat på fler hjärtinfarkter."

   Källa: https://www.svt.se/opinion/med-sommartid-aret-runt-kan-vi-radda-manga-liv
   - Avveckla all antibiotikaanvändning i svensk köttindustri, och importstopp för antibiotikabehandlat kött från utlandet. Användandet av antibiotika, leder till antibiotika resistenta bakterier, som vi sedan får i oss genom maten som vi äter.
   - Arbeta för en förbättrad folkhälsa:

   Vi behöver undervisa våra elever i skolorna om att för mycket kolesterol inte är bra för hälsan, det animaliska fettet sätter sig i blodkärlen och orsakar åderförkalkning när man har ett för högt kolesterolintag varje dag.

 

   Åderförkalkning leder till hjärt och kärlsjukdomar som är den vanligaste dödsorsaken i Sverige.


   Därför ska vi rekommendera våra barn och elever i skolorna att endast äta en äggula om dagen, samt steka mat i vegetabilisk olja och inte i margarin, samt skära ner på socker, salt och främst äta vitt kött, dvs kyckling, mindre fiskar (större fisk har för mycket tungmetaller i sig), allra helst vegetarisk mat, samt undvika kolsyrade drycker som ger kroppen för mycket kol, vilket kan leda till cancer.


   Vi behöver också rekommendera alla att genomgå 72 timmars fasta 3-4 gånger per år, då man endast dricker vatten och undviker all mat. Detta leder till att de dåliga och skadade cellerna bryts ner i kroppen och nya friska celler bildas i deras ställe. 


   Dåliga och skadade celler som arbetar i kroppen leder till cancer i slutändan. Cancer är den näst vanligaste dödsorsaken idag.

  

Dichloroacetic acid

Other names:

Dichloroethanoic acid, bichloroacetic acid, DCA, BCA, dichloracetic acid, bichloracetic acid.


   Formula:

C2 H2 Cl2 O2   Kanadensiska forskare hittade botemedlet mot cancer år 2007:

   

   "Kanadensiska forskare hittar ett enkelt botemedel mot cancer, men stora läkemedelsföretag är inte intresserade.


   Forskare vid University of Alberta, i Edmonton, Kanada har botat cancer med hjälp av dichloroacetic acid, men det finns ingen uppståndelse i nyheterna eller i TV.

   Det är en enkel teknik som använder väldigt grundläggande läkemedel. Metoden använder dikloracetat, som för närvarande används för att behandla metaboliska störningar, så det finns ingen oro för biverkningar eller för långsiktiga bieffekter.


   Det här läkemedlet går inte att patentera, så alla kan använda det i stor skala och utsträckning, och det är väldigt billigt jämfört med de kostsamma cancerläkemedel som tillverkas av de stora läkemedelsföretagen.


   Kanadensiska forskare testade dikloracetat (DCA) på människors celler, och det dödade lung-, bröst- och hjärncancerceller och lämnade de friska cellerna oskadade.

   Det testades på råttor med svåra förekommande tumörer; deras cancerceller krymptes när de matades med vatten som var kompletterat med DCA. Läkemedlet är allmänt tillgängligt och tekniken är lätt att använda, varför är de stora läkemedelsbolagen inte involverade? Eller media intresserade av denna forskning?"


   "Läkemedelsföretag investerar inte i denna forskning eftersom DCA-metoden inte kan patenteras, utan patent att de inte kan tjäna pengar, som de gör nu med sitt AIDS-patent. Eftersom läkemedelsbolagen inte kommer att utveckla detta, säger artikeln bör andra oberoende laboratorier börja producera detta läkemedel och göra mer forskning för att bekräfta alla ovanstående fynd och producera medicinen. Allt grundarbete kan göras i samarbete med universiteten, som gärna kommer hjälpa till med sådan forskning som kan utveckla ett effektivt läkemedel för hävning av cancer".


   Sidan där texten kopierats från har tagits bort av någon anledning, men det finns flera som har publicerat detta:

http://www.collective-evolution.com/2013/06/26/dichloroacetate-university-of-alberta-doctors-discover-a-cure-for-cancer/


   Övriga källor:

https://www.richwayeu.com/en/proc-biomat/curing-cancer-without-notice/


https://www.newscientist.com/article/dn10971-cheap-safe-drug-kills-most-cancers/


https://www.cbc.ca/news/science/industry-wouldn-t-fund-cancer-drug-so-alberta-town-rode-to-the-rescue-1.655495   Amerikansk forskare hittade botemedlet för AIDS den 22 September 1994: 

   "Method of curing AIDS with tetrasilver tetroxide molecular crystal devices.

   Patentnummer: US 5676977 A


   SAMMANFATTNING:

   Den diamagnetiska halvledande molekylkristalltetrasilvertetroxiden (Ag4O4) användes för att förstöra AIDS-viruset, förstöra AIDS-synergistiska patogener och immunitetsundertryckande delar (ISM) hos människor.


   En enda intravenös injektion av enheterna är allt som krävs för effektivitet vid halter av cirka 40 ppm human blod. Anordningens molekylkristall innehåller två mono- och två trivalenta silverjoner som kan "skjuta" elektroner med förmåga att elektrokutera AIDS-viruset, patogener och ISM. När de administreras i blodomloppet utlöses enhetselektronerna av patogener, ett prolifererande virus och ISM, och när de avfyras samtidigt utlöser en redoxkeleringsmekanism som resulterar i divalenta silverdelar som chelatar och binder aktiva ställen av de enheter som förstör dem. Anordningarna är helt giftfria. De lägger emellertid stress på levern och orsakar hepatomegali, men det finns ingen förlust av leverfunktionen. "


   Källa: https://www.google.co.uk/patents/US5676977


   "6-Shogaol inhiberar bröstcancerceller och stamcellerliknande sfäroider genom modulering av skymningsvägar och induktion av autofagisk celldöd:"   "Cancerstamceller (CSC) utgör ett allvarligt hinder för cancerbehandlingen eftersom de kan vara ansvariga för en dålig prognos och tumörreaktion. I denna studie har vi undersökt hämmande aktivitet hos den ingefära-härledda föreningen 6-shogaol mot bröstcancerceller både i monolag och i cancer-stamcellsliknande sfäroidkultur. Sfäroidema genererades från vidhäftande bröstcancerceller. 6-shogaol var effektivt för att döda både bröstcancermonolagceller och sfäroider vid doser som inte var toxiska för icke-cancerösa celler.


   Procentandelarna av CD44 + CD24- / lågceller och sekundär sfärinnehållet reducerades drastiskt vid behandling med 6-shogaol bekräftande dess verkan på CSC. Behandling med 6-shogaol orsakade cytoplasmatisk vakuolbildning och klyvning av mikrotubul-associerat protein Light Chain3 (LC3) i både monolag och sfäroid kultur vilket indikerar att det inducerade autofagi. Kinetisk analys av LC3-uttrycket och en kombinationsbehandling med klorokin avslöjade att autofagflödet instigerade celldöd i 6-shogaolbehandlade bröstcancerceller i motsats till autofaginhibitoren klorokin.


   Vidare undertryckades 6-shogaolinducerad celldöd i närvaro av klorokin och en mycket låg nivå av apoptos uppvisades även efter långvarig behandling av föreningen vilket antyder att autofagi är det huvudsakliga sättet att celldöd induceras av 6-shogaol i bröst cancerceller. 6-shogaol reducerade expressionsnivåerna av Cleaved Notch1 och dess målproteiner Hes1 och cyklin D1 i sfäroider, och reduktionen uttalades vidare i närvaro av en y-sekretasinhibitor. Sekundär sfärbildning i närvaro av inhibitorn reducerades också ytterligare med 6-shogaol. Tillsammans indikerar dessa resultat att den inhiberande verkan av 6-shogaol på sfäoid tillväxt och hållbarhet är tilldelad genom y-sekretasförmedlad nedreglering av Notch-signalering. Effekten av 6-shogaol i monolag och cancerstamcellsliknande sfäroider ökar hoppet på dess terapeutiska fördelar vid behandling av bröstcancer ".   Källa: http://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371%2Fjournal.pone.0137614

   Aprikoskärnor:

   Vitamin B17 / Laetrile är förmodligen ett utav de mest kontroversiella medicinska ämnena de senaste 40 åren. Under 50-70 talet fanns det en hel del hype i den medicinska världen om en ny naturlig cancerbehandling som dödade cancerceller. Denna forskning finns presenterad i Dr Ernst Krebs bok kallad ”Världen Utan Cancer”. Efter flera års rättsfall och kontroverser om Laetrile rapporterades det som ett bedrägeri och misslyckande, sk kvacksalveri.


  Internet har gett oss möjligheten att få information om vad som egentligen hände och vad som möjligen är en av de största mörkläggningen när det gäller behandling av cancer.


   Vad är då B17? Det är en giftfri naturprodukt som förstör cancerceller och som utgör ett allvarligt hot mot konventionella läkemedel och de vinster som läkemedelsföretagen gör. Cancer är big business! De läkemedelsföretag som gör cancermediciner har gjort stora ansträngningar för att göra B17 olagligt och otillgänglig genom lobbying i regeringar och genom deras finansiella inflytande på stora välgörenhetsorganisationer som arbetar med cancer. Cancerindustrin är en MULTIMILJARD industri.

   Källa: http://www.aprikoskarnor.se/vad-ar-vitamin-b17/

   Från sidan Newsvoice:

Bota cancer med ananas och vitamin B17 som finns i mungbönor.

B17 liksom B15 upptäcktes av biokemisten E. T. Krebs jr. Det är ännu inte officiellt godkänt som ett vitamin, utan har tvärtom blivit utsatt för ett massivt förtryck från läkarföreningar och socialstyrelser.


Text: NewsVoice | Källa bla: Information Transformation


   B17 är, enligt Krebs, speciellt effektivt mot cancer och det används av en del biologiskt orienterade läkare för att förebygga och behandla cancer.


   Amygdalin innehåller giftet cyanid i inaktiv form. Cyaniden frigörs av enzymet betaglucoronidas som finns i 1000 gånger högre koncentration i cancercellerna än i vanliga celler. Samtidigt innehåller friska celler ett annat enzym, rhodanes, som neutraliserar cyanid. Cancercellerna saknar detta enzym. Det betyder i praktiken att amygdalin är särskilt giftigt för cancercellerna, men relativt ofarligt för friska celler.

   Källa:https://newsvoice.se/2013/04/18/bota-cancer-med-ananas-och-vitamin-b17-som-finns-i-mungbonor/

   Från sidan Nya Dagbladet:

   Behandlade cancern med cannabisolja

   Nisse har tagit två cannabiskurer på 3-4 månader vardera för att behandla och bota sin elakartade lungcancer. Nisse är nöjd med effekten som cannabiskurerna givit honom.


– Från att min tumör har varit stor som en apelsin, så är den nu stor som en vindruva, och jag orkar göra det mesta jag vill göra. Det var som om jag under kurens gång kunde känna av hur den gjorde mig gott, säger han till YLE.


   Men alla är inte lika övertygade som Nisse om att cannabisolja är ett lämpligt medel för att behandla cancer med. Helsingfors universitets centralsjukhus avdelningsöverläkare Carl Blomqvist är en av dem.


– Han diagnostiserades för en tumör som hade väntats ha en ganska dålig prognos. Nu har det visat sig att två år efter behandlingen så har tumören krympt. Det kan sägas vara lite överraskande, men på inget sätt omöjligt, säger Blomqvist till YLE.


   Samtidigt finns studier som föreslår att patienter med lungcancer borde behandlas med cannabisolja. En av de studierna gjordes vid Institutet för toxikologi och farmakologi i Tyskland.

   Källa: https://nyadagbladet.se/halsa/behandlade-cancern-med-cannabisolja/

Mungbönor innehåller höga mängder vitamin B17:


De finns att köpa på de flesta mataffärer. Sen kör man de groddade bönorna


i en mixer och dricker ca 1 liter/ dag.


Mungbönor innehåller stora mängder laetrile(B17), C-vitamin och E-vitamin.


Groddning:

Blötlägg torkade mungbönor 12 timmar. Häll sedan av vattnet, skölj ännu en gång och plocka bort de bönor som inte har svällt.


Lägg sedan i en glasburk med silduk/myggnät som lock, fäst med gummisnodd (eller använd särskild groddningsburk).


Ställ burken lutande och täck över, eftersom de groddas bättre i mörker.

Låt de grodda 3-5 dagar, skölj två ggr/dag med ljummet vatten under groddningen.


Groddade mungbönor förvaras i kylskåp, och håller sig där drygt en vecka.

   Källa: https://newsvoice.se/2013/04/18/bota-cancer-med-ananas-och-vitamin-b17-som-finns-i-mungbonor/

   I kommentarfältet på nyhetssidan Newsvoice: 


   Sven Erik Nordin 17 Jan, 2017 at 11:54


   Mungbönor verkar vara ett onödigt komplicerat sätt att få i sig det ämne man är intresserad av. Enklast är sannolikt att använda bittra aprikoskärnor (som man faktiskt kan få tag i via hälsokostföretag på nätet). 


   Det är sannolikt just det aktuella ämnet, Amygdalin eller B 17 (som definitivt inte är något vitamin), som hjälpt mig att bli fri från ”absolut obotlig” cancer. Men det här är bara en av väldigt många ”naturliga” metoder att bota cancer- vilka nästan alla blivit förbjudna av ”Big Pharna” i samarbete med korrumperade läkare och myndigheter. Cancer är ju en mångmiljardindustri för de stora läkemedelsbolagen, och de skyr absolut inga medel, när det gäller att bli av med konkurrens på detta område.


   Läs gärna om några av de alternativa metoderna – inkl. min egen metod – här: http://www.svaradoktorn.se/426070622


Källa: https://newsvoice.se/2013/04/18/bota-cancer-med-ananas-och-vitamin-b17-som-finns-i-mungbonor/

   Patent av naturmedicinen cannabinoider mot bla, Cancer, Alzheimers och Parkinsons år 2003:


   Patentnummer: US 6630507 B1

 

   SAMMANFATTNING:

   "Cannabinoider har visat sig ha antioxidanta egenskaper, som inte är relaterade till NMDA-receptorantagonism. Denna nyfunna egenskap gör cannabinoider användbara vid behandling och profylax av många olika oxidationsrelaterade sjukdomar, såsom ischemiska, åldersrelaterade, inflammatoriska och autoimmuna sjukdomar. Cannabinoider har visat sig ha speciell användning som neuroprotektiva medel, till exempel vid begränsande av neurologisk skada efter ischemiska symptom, såsom stroke och trauma, eller vid behandling av neurodegenerativa sjukdomar, såsom Alzheimers sjukdom, Parkinsons sjukdom och HIV-demens.


   Nonpsykoaktiva cannabinoider, såsom cannabid olja, är särskilt fördelaktiga att använda eftersom de undviker toxicitet som uppträder med psykoaktiva cannabinoider vid höga doser som är användbara vid förfarandet enligt föreliggande uppfinning. En speciell beskriven klass av cannabinoider är användbara som neuroprotektiva antioxidanter är formel (I), vari R-gruppen är oberoende, vald från gruppen bestående av H, CH3 och COCH3. "


   Källa: https://www.google.com/patents/US6630507

   Naturliga botemedel hade den medicinska makten  i världen innan Big Pharma, dvs stora läkemedelsföretag tog över:

   "Få personer inser i vilken utsträckning plantor och mineraler går in i apotekets praktik och hur viktiga de är för att upprätthålla folkhälsan. Det har konstaterats att upp till 70 procent av alla använda läkemedel är växtprodukter."


   "Bläddra framåt 80 år och vi har ett medicinskt system som nästan helt och hållet bygger på patenterade kemikalier och / eller biologiska ämnen som är långt borta från något som liknar den "naturliga bakgårds medicin" från tidigare år. FDA:s definition av ett läkemedel utesluter nu användningen av naturliga ämnen och kemiska läkemedel har blivit en form av mänskligt offer i en skala som överstiger tidigare civilisationers mänskliga offer för religiösa skäl. Den här kartan bör delas långt och brett och förhoppningsvis kommer detta att kasta ljus på den massiva, framväxande databas över naturliga ämnen (det finns cirka 1700 indexerade på vår hemsida) som kan användas för att behandla ett otroligt brett utbud av hälsoförhållanden (över 3000 indexerade på vår sida).


   Obs! Förvånansvärt hittar du den mycket demoniserade Cannabis Sativa listad som en läkemedelsväxt som används på Druggists karta! Tänk på att den här växten i modern tid har använts för att fängsla hundratusentals medborgare helt enkelt för att ha, använda och / eller att ha handlat den som en vara! (Källa: GreenMed TV)".

Källa: http://www.realfarmacy.com/1930s-pharma/
KONTAKTA OSS

Donationer ges till kontonummer:

5037 34 23446 Bank SEB.

Naturens Parti är ett svenskt politiskt parti med org.nr: 802499-7044.


Kontakt: www.info@naturensparti.se