Fria Patent

 

Patent och kreativitet:

Världens alla patent behöver släppas fria för att fritt kunna användas utav alla människor inom Sveriges gränser. Att sätta patent på en produkt är som att förbjuda oss att använda vissa matematiska beräkningar, vilka vi inte hade kunnat ta oss till månen utan. Att förbjuda något som skulle kunna utvecklas och åtnjutas utav alla människor på jorden är ju ett brott mot hela mänskligheten och för Planeten som får utstå kolutsläpp, när vi kan bygga helt energisjälvständiga elgeneratorer och med hjälp utav elektriciteten omvandla vatten till energi.

 

Från sidan Frienergi.se:

"Supereffektiv elektrolys. Vatten kan delas till väte och syre med hjälp av elektricitet. Konventionella kemiböcker hävdar att denna process kräver mer energi än vad som går att få tillbaks när gaserna återförenas. Detta är endast sant i sämsta fall. När vatten träffas av sin egen molekylära resonansfrekvens, användande ett system utvecklat av Stan Meyers (USA) och igen nyligen av Xogen Power In., så kollapsar det till väte- och syrgas vid väldigt liten elektrisk tillförsel. Dessutom kan man dramatiskt förändra processens effektivitet med hjälp av olika elektrolyter (tillsatser som får vattnet att leda elektricitet bättre). Det är också känt att vissa geometriska former och ytstrukturer fungerar bättre än andra. Konsekvensen är att obegränsade mängder av vätebränsle kan tas fram för motorer (som i din bil) för kostnaden av vatten. Ännu mer häpnadsväckande är att en speciell metallegering var patenterad av Freedman (USA) 1957 som spontant delar upp vatten till väte och syre utan någon elektrisk tillförsel och utan att förändra metallen i sig. Detta innebär att denna speciella metallegering kan producera väte från vatten gratis, för evigt."

 

Källa: http://www.frienergi.se/intressant-fakta-16902975

 

 

 

 

 

Övriga källor: http://www.frequencyrising.com/zero-point-energy-tesla.htm

Naturens Partis politiska ståndpunkt:

 

 

# Gör Sverige till en patentfri zon, där alla världens patent kan användas och utvecklas. Sveriges patentfria zon, och dom nya produkterna som därmed utvecklats, får till en början bara användas inom Sveriges gränser, tills man nått en överenskommelse med andra länder för exempelsvis export.

 

 

# Internet-bibliotek med fri film-, musik- och bok-nedladdning, direkt hemma från datorn. där alla människor i hela världen och allmänheten i Sverige kan visa och låna ut sina egengjorda videofilmer och musik, poesi, böcker, etc.

 

 

# Skattefinansierat internet och mobiltelefoni till alla Sveriges hushåll. Universitetsstudenter som studerar inom detta exempelvis till elektronikingenjörer, maskinister och mastoperatörer, betalas 15 000 kronor i månaden av staten skattefritt för att arbeta med detta. Läs mer under punkten "Arbete",

Naturens Parti är ett svenskt politiskt parti.

 

Vi i Naturens Parti kämpar för att rädda planeten på riktigt!

En av våra viktigaste politiska punkter är att sätta stopp för företagens överproduktion.

 

Vi behöver stoppa all handel med varor som producerats på regnskogsmark som tex: Sojabönor och nötkött från Brasilien, Ceylon te från

Sri Lanka och palmolja från Borneo!

Detta måste vi göra för att hinna rädda våra sista regnskogar!

 

Vi har alla dom politiska lösningarna som krävs för att stoppa miljöförstörningen och slöseriet med våra sista naturresurser! Istället måste vi övergå till ett helt ekologiskt levandssätt.

 

Vi måste tillsammans sätta stopp för företagens vinstdrivna överproduktion, och deras giftiga utsläpp, som orsakar enorma skador på våran ömtåliga planet varje dag!!

 

 

Kontakt:

www.info@naturensparti.s