Om oss

 

Naturens Parti grundades år 2016:

 

Efter att i många år ha sökt runt i dom olika politiska partierna som finns i Sverige idag, hittade vi inget parti som verkligen kan lösa grundproblemet i vårat samhälle, och orsaken till allt det slöseri med Naturresurser som företagen skapar idag.

Företagens massproduktion gör att jordens regnskogar skövlas bort, med en takt utav 1 hektar i sekunden! En yta lika stor som Frankrike och Portugal har skurits ner på bara 30 år!

 

Det finns inget politiskt parti i Sverige som verkligen bryr sig om Naturen på riktigt.

Därför beslöt vi att öppna vårt eget parti med fokus på att rädda Naturen på riktigt. Därför döpte vi partiet till namnet Naturens Parti.

 

En av våra punkter är att bojkotta alla varor som odlats på regnskogsmark, och bojkotta alla företag som skövlar Planetens regnskogar. Mer om detta och många andra punkter kan du läsa om under fliken "Vår Politik".

 

Kontakta oss gärnaom du har några frågor på www.info@naturensparti.se

KÄRLEK SANNING RÄTTVISA

 

 

KÄRLEK - Kärlek och respekt för varandra som arter och kärlek till Naturen och våran gemensamma Planet är hela tiden centralt i våran politik.

Vårat mål är att skapa ett helt nytt samhälle och ett nytt kärleksfullt förhållningssätt till varandra som människor, samt till djuren och Naturen.

 

SANNING - En sanningsenhetlig bild behöver visas på nyheter och våra privata medieföretag, där det framgår vilka grundproblem olika konflikter har i världen, och se bägge sidor utav konflikterna i detalj, samt vilka företag det är som producerar vapen till konflikterna.

 

 

RÄTTVISA - För dom företag som skövlar jordens regnskog och förgiftar vårat vatten ska rättvisa skipas, dessa företag ska ställas inför domstol för brott mot Naturen och hela den framtida mänskligheten, och ska stoppas med omedelbar verkan!

 

 

Mordhotet från CIA:

Den 13:e Januari år 2017 blev våran ordförande för Naturens Parti konfronterad av en man med amerikansk brytning från den amerikanska underättelsetjänsten CIA:s politiska aktivist grupp PAG. Källa: https://en.wikipedia.org/wiki/Special_Activities_Division. Denne man gjorde klart för Naturens Partis ordförande att om vi inte tar bort all information om USA så skulle något hemskt hända oss i partiledningen, främst punkterna:

 

Bilderberggruppen (där vi avslöjar makthavarna bakom företagen, politikerna och bankerna). Källa: http://www.svd.se/slutet-sallskap-med-dold-agenda

 

EU (där vi avslöjar att amerikanska underättelsetjänsten ska undersöka EU kritiska politiska partier i EU.

Källa: http://jinge.se/mediekritik/usa-ska-undersoka-eu-och-nato-kritiska-partier-i-europa-hybridkrigforing-i-kubik.htm).

 

Europas koloniala historia (där vi avslöjar hur amerikanska företag, bla, Ford betalade och satte Hitler på makten).

 

Samt USAs globala övervakning (där vi avslöjar hur USA påverkar andra nationers politiker genom CIA:s avdelningar).

Han förklarade att CIA:s teknologi var så avancerad att dom kunde få det att se ut som en naturlig död, självförvållad olyckshändelse samt att dom kontrollerade folk inom ledningen för religiösa extremistgrupper och för den organiserade brottsligheten i Sverige.

Händelsen är polisanmäld och vi har sökt sekretessmarkering (skyddade personuppgifter) för våran ordförande för Naturens Parti, men skatteverket avslog våran ansökan för detta, tydligen är inte den svenska yttrandefriheten tillräckligt viktig när utländska makter angriper den enligt skatteverket.

Vi har tagit bort flera av dessa punkter med tanke på att det inte finns någon säkerhet för vad den amerikanska underättelsetjänsten kan göra, men vi beslutade att det är säkrare att ändå avslöja mordhotet från CIA på våran hemsida.

Vi hoppas att ni uppskattar och läser igenom hela hemsidan med all den chockerande och upplysande informationen som står här!

Kärleksfulla hälsningar Naturens Partis styrelse.

 

 

 

 

 

Naturens Parti är ett svenskt politiskt parti. Vi arbetar för att stoppa företagen som förstör våran gemensamma planet!

 

Genom att stoppa all handel med varor som producerats på regnskogsmark, tex: Sojabönor och nötkött från Brasilien, Ceylon te från Sri Lanka och palmolja från Borneo, så hinner vi rädda våra sista regnskogar!!

 

Naturens Parti är det politiska partiet som verkligen kämpar för att rädda planeten på riktigt, genom att stoppa företagens överproduktion. Vi har dom lösningarna som krävs för att stoppa miljöförstörningen och slöseriet med våra sista naturresurser, samt alla giftiga utsläpp som företagen orsakar på våran ömtåliga planet, varje dag!!!

 

Kontakt:

www.info@naturensparti.se