Bli medlem

NATURENS PARTI

SANNING RÄTTVISA KÄRLEK

Bli medlem i Naturens Parti:

Vi välkomnar alla människor som verkligen vill förbättra världen på riktigt! Vi måste göra allt vi kan för att hinna rädda våran ömtåliga planet innan det är för sent!! Vi måste kräva att företagen slutar att producera ekologiskt ohållbara produkter!!!

 

 

Medlemsavgiften är 25 kronor per månad eller 300 kronor per år.

Kontoinnehavare: Naturens Parti

Kontonummer: 5037 34 23446

Bank: SEB

 

 

Vi kontaktar nya medlemmar med mer information om partiträffar och kampanjer efter att kvitto på medlemsavgiften mailats in till info@naturensparti.se.

Vill du stötta våran ekonomi, så lämna gärna ett bidrag till oss! Alla bidrag uppskattas och är väldigt välkomna!

 

 

Allt arbete vi gör sker helt ideellt och ingen får betalt för att arbeta med partiet, alla inkomster och gåvor går direkt till material för informationsspridningen om företagen som förstör våran ömtåliga Planet. Nyheter finns på våran facebooksida "Naturens Parti".

 
 
 

Skriv gärna ut blanketter och dela ut till vänner och bekanta. Affischera gärna på offentliga platser där många människor kan se vårat budskap, så att vi TILLSAMMANS HINNER RÄDDA VÅRAN ÖMTÅLIGA PLANET!!

Naturens Parti är ett svenskt politiskt parti.

 

Vi i Naturens Parti kämpar för att rädda planeten på riktigt!

En av våra viktigaste politiska punkter är att sätta stopp för företagens överproduktion.

 

Vi behöver stoppa all handel med varor som producerats på regnskogsmark som tex: Sojabönor och nötkött från Brasilien, Ceylon te från

Sri Lanka och palmolja från Borneo!

Detta måste vi göra för att hinna rädda våra sista regnskogar!

 

Vi har alla dom politiska lösningarna som krävs för att stoppa miljöförstörningen och slöseriet med våra sista naturresurser! Istället måste vi övergå till ett helt ekologiskt levandssätt. Se rubriken "Vårat Mål".

 

Vi måste tillsammans sätta stopp för företagens vinstdrivna överproduktion, och deras giftiga utsläpp, som orsakar enorma skador på våran ömtåliga planet varje dag!!!

 

 

Kontakt:

www.info@naturensparti.se

 

 

NATURENS PARTI

SANNING RÄTTVISA KÄRLEK

 

 

 

Naturens parti är det enda partiet som driver äkta miljöfrågor, och vi är det enda partiet som verkligen tar ansvar för Naturen, helhjärtat och på riktigt!

 

 

Skänk gärna ett bidrag till oss på Naturens Parti, så att vi kan fortsätta att sprida information om företagen som förstör våran planet, för alla framtida generationer!

 

 

Alla bidrag uppskattas, stora som små!

 

Kontoinnehavare: Naturens Parti

 

Kontonummer: 5037 34 23446

 

Bank: SEB