Bli medlem

NATURENS PARTI

SANNING RÄTTVISA KÄRLEK

Det är gratis att bli medlem i Naturens Parti.

Vi välkomnar alla människor som verkligen vill förbättra världen på riktigt! Vi behöver göra allt vi kan för att rädda våran planet från företagens rovjakt innan det är för sent!

Vi måste kräva att företagen slutar att producera ekologiskt ohållbara produkter nu!

Vill du ge oss ett frivilligt bidrag så tackar vi enormt för det! Alla inkomster används för att betala partiets omkostnader, samt reklam, ingen tar lön.

 

Kontoinnehavare: Naturens Parti

Kontonummer: 5037 34 23446

Bank: SEB

 

Allt arbete vi gör sker helt ideellt och ingen får betalt för att arbeta med partiet, alla inkomster går oavkortat till informationsspridningen om stora företag och ideer som göra att vi hinner rädda våran ömtåliga Planet i tid.

Nyheter finns på våran facebooksida "Naturens Parti".

 

 

Bli medlem avgiftsfritt och bli inbjuden till våra aktiviteter, tex: Affischering, torgmöten, grillkvällar, mm. Emailadressen och övriga uppgifter fyller ni i kontaktformuläret nedan:

NATURENS PARTI

SANNING RÄTTVISA KÄRLEK

 

 

 

Naturens parti är det enda partiet som driver äkta miljöfrågor, och vi är det enda partiet som verkligen tar ansvar för Naturen, helhjärtat och på riktigt!

 

 

Skänk gärna ett bidrag till oss på Naturens Parti, så att vi kan fortsätta att sprida information om företagen som förstör våran planet, för alla framtida generationer!

 

 

Alla bidrag uppskattas, stora som små!

 

Kontoinnehavare: Naturens Parti

 

Kontonummer: 5037 34 23446

 

Bank: SEB

 

 

 

 

Skriv gärna ut blanketter och dela ut till vänner och bekanta. Affischera gärna på offentliga platser där många människor kan se vårat budskap, så att vi tillsammans hinner rädda våran ömtåliga planet, från företagens hänsynslösa och pengardrivna rovjakt!

Naturens Parti är ett svenskt politiskt parti.

 

Vi i Naturens Parti kämpar för att rädda planeten på riktigt!

En av våra viktigaste politiska punkter är att sätta stopp för företagens överproduktion.

 

Vi behöver stoppa all handel med varor som producerats på regnskogsmark som tex: Sojabönor och nötkött från Brasilien, Ceylon te från

Sri Lanka och palmolja från Borneo!

Detta måste vi göra för att hinna rädda våra sista regnskogar!

 

Vi har alla dom politiska lösningarna som krävs för att stoppa miljöförstörningen och slöseriet med våra sista naturresurser! Istället måste vi övergå till ett helt ekologiskt levandssätt. Se rubriken "Vårat Mål".

 

Vi måste tillsammans sätta stopp för företagens vinstdrivna överproduktion, och deras giftiga utsläpp, som orsakar enorma skador på våran ömtåliga planet varje dag!!!

 

 

Kontakt:

www.info@naturensparti.se