Bli medlem

 

Vill du vara med och rädda Planeten?

 

Vi i Naturensens Parti arbetar med att driva informationskampanjer regelbundet, på internet samt till hushåll och på torg.

Vi har bland annat delat ut information till över 57 000 hushåll (2016) i Sverige, om företagen som förstör våran gemensamma Planet, och om hur världsbanken skuldsätter stater över hela världen, som sedan folket i respektive länder får betala av oändligt stora statskulder till.

 

Allt arbete vi gör är helt ideellt och ingen får betalt för att arbeta med partiet, alla inkomster och gåvor går direkt till informationsspridningen om företagen som förstör våran ömtåliga Planet.

Vi är helt beroende utav frivilliga bidrag för att kunna fortsätta att sprida vår information. Det är kostsamt att bygga upp ett parti och marknadsföra partiet, och vi i styrelsen har stått för alla kostnader helt själva.

 

Vill du vara med och hjälpa till?

Vi välkomnar varmt alla människor som verkligen vill förändra världen, och verkligen gör det vi kan för att hinna rädda våran vackra gemensamma planet innan det är för sent och ännu fler djurarter dött ut, mer av istäcket över nordpolen och i anktarktis smält bort, företagen måste sluta att producera ohållbara produkter!!

 

Vill du vara med oss i Naturens Parti så att vi tillsammans kan göra en verklig skillnad i världen?

Då kan du bli medlem i Naturens Parti som är helt gratis. Skriv namn, emailadress och personnummer, och maila in det till www.info@naturensparti.se.

Vi skickar sedan ett bekräftelsemail med vidareinformation om träffar, kampanjer och inbjudan till våra olika aktiviteter. Vi har inte ekonomin för en partitidning än men uppdateringar och nyheter finns på våran facebooksida tills vidare.

 

Vi är helt beroende av frivilliga bidrag för att vi ska kunna forsätta att sprida information om hur företagen förstör våran Planet, så att vi hinner rädda våran Planet innan företagen har hunnit förstöra våran ömtåliga Planet!

 

Vi uppskattar alla bidrag! Lämna gärna ett bidrag på 50 kronor, 100 kronor, eller ett valfritt belopp, alla bidrag är väldigt välkomna!

Kontoinnehavare: Naturens Parti

Kontonummer: 5037 34 23446

Bank: SEB

Tack för att ni tog er tid att läsa! Vi gör allt vi kan, och vårat bästa, för att hela mänskligheten ska få en giftfri, hållbar och trygg framtid!

 

Kärleksfulla hälsningar partistyrelsen.

 

 

 

 

 

Kontakta oss gärna på www.info@naturensparti.se

Skriv gärna ut blanketter och dela ut till människor, och affischera gärna på offentliga platser där många människor kan se vårat budskap, så att vi tillsammans kan rädda planeten!

NATURENS PARTI

SANNING RÄTTVISA KÄRLEK

 

 

 

Naturens parti är det enda partiet som driver äkta miljöfrågor, och vi är det enda partiet som verkligen tar ansvar för Naturen, helhjärtat och på riktigt!

 

 

Skänk gärna ett bidrag till oss på Naturens Parti, så att vi kan fortsätta att sprida information om företagen som förstör våran Planet, för alla framtida generationer!

 

 

Alla bidrag uppskattas, stora som små!

 

Kontoinnehavare: Naturens Parti

 

Kontonummer: 5037 34 23446

 

Bank: SEB

 

 

 

 

Kontakta oss på:

 

www.info@naturensparti.se